52 za ljubezen

Noviteta, ki jo v slovenski prostor prinašajo Kartice za partnersko rast, je strokovna podpora dveh strokovnjakinj – sistemsko relacijskih terapevtk.

Kartice za partnersko rast vama bodo pomagale, da bo vajin partnerski odnos bolj pristen, poln in osrečujoč. Primerne so tako za pare, ki so na začetku svoje skupne poti, za pare, ki imajo družino, kot tudi za starejše pare, ki so skupaj že vrsto let. Nekatere teme: različnost ženskega in moškega sveta, kako preseči slabe vzorce, razbijanje rutine, konflikt za rast odnosa …

43,90 

V paketu sta dve škatlici – ZANJ in ZANJO – vsaka vsebuje 52 kartic za 52 tednov v letu. Kartice so pripravljene na principu izzivov: vsaka kartica predstavlja svoj izziv oz. temo v partnerskem odnosu, s katero se srečujeta posameznika. Na hrbtni strani kartice je zapisana vsebina izziva in terapevtsko ovrednoten namen izziva – čemu takšen izziv in kako bo pripomogel k vajini rasti. Predpostavljeno je, da se z 1 temo/1 izzivom ukvarjata en teden, ni pa nujno, saj si lahko uporabo kartic prilagodita svojemu tempu.

 

Namen kartic:

  • zbliževanje v paru,
  • poglabljanje odnosa,
  • razmišljati o temah, o katerih še nista,
  • spoznati svoj čustveni svet in čustveni svet partnerja,
  • ozavestiti nekatere vzorce delovanja v odnosu do sebe in do partnerja,
  • razbiti vsakodnevno rutino,
  • načrtno posvetiti čas sebi in partnerju,
  • zrasti osebnostno in v paru.

Mnenja strokovnjakov

”52 kartic za partnersko rast nas vodi po pomembnih postankih za dober in poglobljen partnerski odnos, ki jih včasih spregledamo ali pa gremo prehitro mimo – vzeti si čas, pokazati pozornost, prisluhniti drugemu, najti svojo moškost/ženskost, razlike in podobnosti v funkcioniranju. ”

asist. Tilen Zamuda, dr. med., spec. psih.

”Kartice se zdijo kot odlična popestritev tedna. Poleg izpolnjevanja domiselnih izzivov je zabavno ugibati, katera gesta je bila del tedenskega izziva pri partnerju. Hkrati je misija čim bolj kreativno izpolniti svoj izziv. Navdihujoče, introspektivno in povezujoče.”

Gašper Grobelšek, dr. med., spec. otr. in mlad. psihiatrije, terapevt medicinske hipnoze

” Od kod črpa ljubezen material za svojo rast? 52 kartic za rast ljubezni partnerja vsakega posebej in obenem skupaj popeljejo v resnične vire, od koder raste ljubezen. Pri tem ne prinašajo »pocukranih« nasvetov za ljubezen, ampak na rahločuten, poglobljen in brezkompromisno iskren način, z močnim strokovnim zaledjem, pripravljajo bodoča zakonca na igro, ki bo trajala celo življenje.”

prof. dr. Barbara Simonič, zakonska in družinska terapevtka ter supervizorka

Mnenja uporabnikov

“52 za ljubezen so dobra naložba v partnerski odnos! Po dolgoletni zvezi se moraš še toliko bolj truditi za osrečujoč in kvaliteten partnerski odnos. Vesela sva, da tak izdelek obstaja na slovenskem trgu.”
Nika in Matjaž

“Kartice 52 za ljubezen sva prejela za poročno darilo. Vsebina naju spodbuja, da drug drugega še bolj spoznavava in poslušava. Izzivi so zanimivi in naju na lep način motivirajo k dobremu zase, za drug drugega in za odnos.”
Valerija in Rok

“Ob službi,  gospodinjstvu in dvema majhnima otrokoma je včasih res težko najti čas drug za drugega. Kartice so super opomnik in spodbuda, da sva si kot mož in žena v resnici na prvem mestu.”
Nataša in Drago

Shopping Cart