52 ZA LJUBEZEN

KARTICE ZA PARTNERSKO RAST

OPIS
IZDELKA

36€

V paketu sta dve škatlici –  ZANJ in ZANJO – vsaka vsebuje 52 kartic za 52 tednov v letu. Kartice so pripravljene na principu izzivov: vsaka kartica predstavlja svoj izziv oz. temo v partnerskem odnosu, s katero se srečujeta posameznika. Na hrbtni strani kartice je zapisana vsebina izziva in terapevtsko ovrednoten namen izziva – čemu takšen izziv in kako bo pripomogel k vajini rasti. Predpostavljeno je, da se z 1 temo/1 izzivom ukvarjata en teden, ni pa nujno, saj si lahko uporabo kartic prilagodita svojemu tempu.

Namen kartic:

  • zbliževanje v paru,
  • poglabljanje odnosa,
  • razmišljati o temah, o katerih še nista,
  • spoznati svoj čustveni svet in čustveni svet partnerja,
  • ozavestiti nekatere vzorce delovanja v odnosu do sebe in do partnerja,
  • razbiti vsakodnevno rutino,
  • načrtno posvetiti čas sebi in partnerju,
  • zrasti osebnostno in v paru.

NAKUP KARTIC
52 ZA LJUBEZEN

CENA NAKUPA:
36€ + poštnina

Noviteta, ki jo v slovenski prostor prinašajo Kartice za partnersko rast, je strokovna podpora dveh strokovnjakinj – sistemsko relacijskih terapevtk, ki sva vam na voljo za vsa vprašanja, dileme, dvome, ki se vam morda porodijo ob uporabi izdelka. Na tem obrazcu lahko kadarkoli po nakupu vpišete svoje vprašanje in v najkrajšem možnem času boste prejeli odgovor na svoj elektronski naslov.

Prosiva, da pred nakupom preberete splošne pogoje poslovanja in politiko zasebnosti.

Kartice se nama zdijo super. Do sedaj sva pridno opravila VSE izzive. Neverjetno se nama zdi kako lep odnos lahko ustvarjava, če se že samo malo potrudiva. 52 ZA LJUBEZEN nama je pri tem v veliko pomoč in spodbudo, predvsem pa nama ponuja izvirne in poglobljene ideje za izzive. Vsak teden se veseliva novega! Res hvala za tole punci!

Nika in Matej

Kartice so nama ena velika brca v rit, ki naju spodbudi k zavestnemu delu za najin partnerski odnos. Ob začetku tedna vzameva novo kartico in se med tednom trudiva drug za drugega. Prav čutiš se odgovornega izpolnit izziv, ker veš, da se tudi drugi trudi zate. Ob nedeljah si podeliva kakšen izziv sta imela in kako nama ga je bilo opravljati. Všeč so nama, ker so izzivi raznoliki in spodbujajo tako k osebnostni rasti kot tudi k rasti odnosa.

Tina in Samo

Sva že starejši par z odraslimi otroki. Najin odnos je šel že čez veliko preizkušenj in viharjev. Z leti ugotoviš, da partnerski odnos ni samoumeven, da ljubezen nima garancije in da se je zato, da ostaneš skupaj in povezan potrebno pošteno truditi. Izzivi, ki nama jih vsak teden ponudijo kartice so velika motivacija in spodbuda, da ne spregledava niti tistih stvari v odnosu, ki se pogosto zdijo majhne in nepomembne. Vesela sva, da ta izdelek obstaja na slovenskem trgu in ga z velikim veseljem priporočava prav vsem parom.

Jožica in Marko

LOGO_Black

40zaljubezen@gmail.com

www.abili.si

www.tvoj-nasvet.si